Wil jij GRATIS je toekomst aanraken op donderdagavond 30 april?

Staat persoonlijke ontwikkeling op het gebied van "True Sales Excellence" en "Sales Leadership" op jouw lijstje voor jezelf of je medewerkers? Wil je leren hoe jij anderen beter kunt beïnvloeden en overtuigen?

Kijkjeindetoekomst
We bieden je de mogelijkheid om je toekomst eens aan te raken en nodigen je uit dit GRATIS proefcollege van de Sales Leadership Academy ter waarde van € 200,-  bij te wonen.

Je ontvangt meer dan twee uur persoonlijke groei over hoe je andere zover krijgt om... vul zelf maar in :-).

Bijeenkomst2


Dit college zal jou niet alleen inspireren over hoe je anderen kunt beïnvloeden en overtuigen, maar je krijgt ook praktische handvatten waarmee je direct de volgende dag richting je klanten, collega's of medewerkers aan de slag kunt gaan.

Dit onderdeel wordt door ons ook verzorgd als een één daagse Masterclass Beinvloeden & Overtuigen. Een zeer populaire masterclass voor professionals met zeer goed recensies.

Je doet tijdens dit proefcollege niet alleen praktische inzichten op, maar het geeft je vooral een inkijkje in een van de onderdelen van onze unieke en hoogstaande internationaal geaccrediteerde opleidingen Senior Accountmanagement of Sales Management waar jij of je medewerkers voor de zomer nog bij aan kunnen sluiten.


Waar en wanneer is het?

Locatie:
BCN Utrecht
Daltonlaan 100
3584 BJ Utrecht
Nederland

Wanneer: Op Donderdag 30 april van 19:00 tot 21:30 uur

NB1: Het aantal plaatsen is beperkt. Indien noodzakelijk geven we mensen die overwegen om nog voor de zomer bij een van onze opleidingen in te stromen voorrang. 

NB2 Wij investeren graag in het delen van hoogwaardige inzichten. De bijeenkomst is gratis, doch LET OP. Wanneer jij je inschrijft en je bent verhinderd zonder dat wij hier tenminste 48 uur van te voren van in kennis zijn gesteld, dan zijn we genoodzaakt om je als nog € 40,- excl. BTW gemaakte kosten in rekening te brengen. We vertrouwen erop dat u hier begrip voor heeft.