Masterclass Social Selling en LinkedIn in B2B voor gevorderden

Neem nu jouw Next Step ... en volg de Masterclass Social Selling en LinkedIn in B2B voor gevorderden


In deze masterclass vind je wat anderen je niet leren over hoe jij Social Selling nu eens echt voor je kan laten werken Een must attend als je wilt weten hoe jij snel succesvoller, gemakkelijker en professioneler nieuwe verkoopkansen afdwingt en tot een goed einde brengt. Zorg dat je anderen een stap voor blijft! 

Een los te volgen masterclass speciaal voor Sales Professionals, zoals Sales Managers en (Senior) Accountmanagers, die tot de top van de Benelux willen behoren en meer willen dan alleen gevonden worden op LinkedIn.


Na deze masterclass − met 8 uur aan no-nonsense, uitermate praktische en verrassende inzichten − weet je:

  • Wat je kunt doen om gemakkelijker, sneller en met meer impact een klant voor je te winnen;
  • Wat je kunt doen om veel succesvoller koude acquisitie te plegen;
  • Hoe je -voordat de klant of prospect je benadert- al kunt weten dat hij of zij geïnteresseerd is in je diensten;
  • Wat in een B2B-salesomgeving zinvol is en wat niet;
  • Welke socialmedia-platforms je waarvoor moet inzetten en hoe jij met name het meest uit LinkedIn haalt;
  • Waaraan je absoluut geen tijd en absoluut wel tijd moet besteden, en wat de do’s and don’ts zijn;
  • Hoe jij alleen die updates ziet die voor jou interessant kunnen zijn;
  • Op welke wijze jij je eigen updates veel meer kunt laten opvallen en wat je wel en niet moet roepen op social media;
  • En nog veel meer …

"Elke zichzelf respecterende Sales Professional heeft inmiddels wel een LinkedIn-profiel. Er zijn echter maar weinig professionals die echt weten hoe ze ermee moeten omgaan; dit creëert ongelooflijke kansen.”

Iedereen die wel eens een Social Selling-webinar of -training heeft gevolgd, weet dat daarin meestal de nadruk wordt gelegd op het ‘gevonden worden’. Uiteraard is dit belangrijk en we zullen daar tijdens deze masterclass ook op ingaan. Maar we gaan veel verder dan dat ... We zullen met name aandacht besteden aan hoe je via social media ook met de klant in gesprek komt. 

De echte Sales Professional zorgt dat hij of zij met de klant in gesprek komt voordat de klant zelf naar leveranciers of oplossingen gaat zoeken, (en dus op social media naast jou ook al je concullega’s vindt). Maar hoe doe je dat? Hoe zorg jij ervoor dat je anderen een stap voorblijft? Hier hebben de meeste Social Selling-experts geen antwoord op. Wij leren je wél hoe jij met behulp van Social Selling veel eerder dan al je concullega’s in gesprek komt met potentiële klanten en gemakkelijker succesvol tot een deal kunt komen.Gratis LinkedIn Basiskit

Tijdens deze masterclass gaan we ervan uit dat jij de basisbeginselen van met name LinkedIn beheerst. Om te zorgen dat alle deelnemers het vereiste basisniveau bezitten, verstrekken wij een gratis vooraf een LinkedIn Basiskit die aansluit bij de laatste updates van LinkedIn.


N.B. Deze masterclass ‘Social Selling en LinkedIn 
in B2B voor gevorderden’ is ook onderdeel van de opleiding Accountmanagement (Senior) en opleiding Sales Management. Sales opleidingen die als enige in Nederland op (inter)nationaal post-hbo niveau zijn geaccrediteerd.

Data & locaties:

Wat kost deze Masterclass?

Deze Masterclass Social Selling en LinkedIn in B2B kost 
€ 495,- excl. btw.N.B. Mocht u binnen een jaar besluiten om een volledige Sales Opleiding Klassikaal Flexibel bij ons te volgen, dan ontvangt u de prijs van deze Masterclass retour.


Voor wie?

Deze Masterclass Social Selling en LinkedIn is speciaal bedoeld voor Sales Managers en (Senior) Accountmanagers die hun resultaten willen verbeteren door op een actieve manier met Social Selling en LinkedIn om te gaan.