Masterclass Beïnvloeden en Overtuigen / Value Selling

Hoe je iedereen kunt beïnvloeden en overtuigen van jouw gelijk.

Sta je vaak voor de uitdaging anderen te overtuigen van jouw ideeën en inzichten? Moet je als professional aan klanten, collega's of medewerkers regelmatig je punt duidelijk maken? Wil je niet overkomen als 'de verkoper' met een trucje? Wil je groeien in je beïnvloedings- en overtuigingskracht en een heuse 'Master' in het Beïnvloeden en Overtuigen van anderen worden? Dan is deze Masterclass iets voor jou!


Door de juiste overtuig- en beïnvloedingstechnieken te gebruiken, vooral jezelf te blijven en authentiek aan een ander uit te leggen waarom jouw ideeën juist voor hem (of haar) belangrijk zijn, zorg je ervoor dat die ander iets gaat doén, gaat laten of nóóit meer vergeet. Dit alles zonder dat de ander het gevoel krijgt dat je hem of haar iets probeerd te verkopen en daarom wordt het ook wel 'Non-Sales-Selling' genoemd. 

Met de naam 'Masterclass' zeggen we dat we je de technieken zullen aandragen die jou gaan helpen om een meester te worden in het beïnvloeden en overtuigen van anderen. Technieken die jouw leven kunnen veranderen! Tijdens de masterclass trekken we je uit je comfort zone, want alleen buiten je comfort zone leer je hoe je écht mensen kunt beïnvloeden en overtuigen.


"Het heeft mij en mijn mensen veel gebracht. Het was niet alleen zeer inspirerend maar het was ook direct in de praktijk toe te passen. Bedankt, Ben!"

~Bert van Vliet, CEO


Als Accountmanager, Sales Manager, Marketeer of C-Level executive wordt je geacht een expert te zijn in het overtuigen van anderen. Hoe krijg je anders je klanten, collega's of mensen mee? 

Maar ben jij ook écht die expert? Wat weet je over argumentatietechnieken? Wat weet je over hoe jij je verhaal opbouwt? Wat weet jij over welke psychologische processen die zich afspelen bij de ander wanneer deze naar je luistert?

In deze masterclass van acht uur staat het achterhalen wat de ander nu echt wil en het goed kunnen beargumenteren waar jij voor staat centraal. Het is niet alleen iets logisch kunnen brengen, maar ook het slim gebruik maken van psychologie en het tegelijkertijd authentiek blijven. Je gaat aan de slag met psychologische inzichten en technieken van de groten der aarde op dit gebied. 'Best Practices' van o.a. Dan Pink, Robert Cialdini, Dan Ariely, Steve Jobs, Seth Godin & Aristoteles komen voorbij.

De technieken komen stuk voor stuk aan bod en worden je aangereikt door Ben Mastboom die al honderden mensen zoals jij verder heeft geholpen. Je oefent en ontdekt hoe jij jouw punt krachtiger overbrengt. Gemakkelijker, authentieker en effectiever. Je ontdekt wat werkt en wat niet. Na deze masterclass is niets meer hetzelfde. En dat is maar goed ook! (Waarschuwing: dit is geen traditionele verkooptraining!) 

  • Prikkelende oefeningen: uitdagend en leuk.
  • Kritische naar jezelf kijken: soms confronterend, altijd verhelderend.
  • Werken aan jouw eigen aanpak: praktisch en direct toepasbaar.
  • Denken en doen: alleen dan word je een Overtuig Meester.
  • Ervaar het: 8 uur lang persoonlijke groei.

"Elke verkoper zou dit verplicht moeten doorlopen. Ik ben heel anders naar mijn vak gaan kijken"

~Sandra van Gemeren, Senior Accountmanager


Het resultaat

Je krijgt antwoord op en gaat aan de slag met de ‘hoe’ vraag! En dat is essentieel. Je kunt honderden boeken lezen, en tientallen seminars bezoeken, maar er is één ding wat je daar niet leert: de praktijk! Deze masterclass Beïnvloeden en Overtuigen / Value Selling biedt je de helpende hand. Na de masterclass ga je beter voorbereid je volgende gesprek aan. Je zult zelfverzekerd je punt kunnen maken, hebt er meer plezier in en weet hoe jij de ander beter boeit en bindt. Zodat je diegene overtuigt om iets te gaan doen, te laten of nooit meer te vergeten. Je zult merken dat je zelfs thuis vaker gelijk krijgt...

NB. Deze masterclass 'Beïnvloeden en Overtuigen - Value Selling' is ook onderdeel van de opleiding Accountmanagement (Senior) en opleiding Sales Management. Sales opleidingen die als enige in Nederland op (inter)nationaal post-hbo niveau zijn geaccrediteerd.

Wat kost deze Masterclass?

Deze Masterclass Beïnvloeden en Overtuigen kost
€ 495,- excl. btw.N.B. Mocht u binnen een jaar besluiten om een volledige Sales Opleiding Klassikaal Flexibel bij ons te volgen, dan ontvangt u de prijs van deze Masterclass retour.


Voor wie?

Voor iedereen die meer collega's, medewerkers, de baas en klanten wil kunnen overtuigen. 

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor professionals, zoals jij, die gaan voor meer impact. Je werkt in een team, je geeft leiding, je werkt in de marketing, in de verkoop of als zelfstandige. In al deze situaties is het handig om meer invloed te hebben en meer overtuigkracht te hebben tijdens één-op-één-gesprekken met klanten, collega's, medewerkers of anderen.

Jouw collega-cursisten zijn dan ook voornamelijk ondernemers, managers, sales- & marketingprofessionals of anderen die meer mensen willen overtuigen en positief willen beïnvloeden. Je stimuleert en inspireert elkaar waardoor je nog meer uit de masterclass haalt.


Wat anderen zeggen

De masterclass wordt vooral gevolgd door mensen en professionals die eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun groei en impact. Hierbij een greep uit de verschillende ervaringen met Ben Mastboom van deelnemers uit onze Nederlands- en Engelstalige Masterclasses, samengevat in enkele woorden:


“Ben is een inspirerend en zeer bekwame vakman en sparringspartner. Door zijn doortastendheid weet hij precies waar de pijnpunten liggen,en kan daar goed op inspelen."

~Anneke Saathof, Sales Manager Etac Nederland 


"Zijn enorme verkoopervaring die hij tijdens de lessen met je deelt geven je een enorme boost van energie."

~Fleur Jakobs, International Accountmanager bij Koninklijke Fassin B.V. 


“De drie G's + V: Gewin, Gemak, Genot en Veiligheid. Ik zal ze nooit meer vergeten!”

~ing. Martin Voorwinde RSE CSE, ;Sales Manager projecten at ASSA ABLOY Nederland 


"Door zijn gedrevenheid en ervaring weet hij de theorie zo krachtig over te brengen, dat je niet stil kunt blijven zitten."

~Johannes Baas, Senior Account manager at Eskes Media | Partner at verbaasd online strategie 


"Hij weet mensen met zijn kennis, kunde, creativiteit en enthousiasme op een hoger level te krijgen. Ben heeft mij o.a. geleerd hoe je "succesvol" kunt zijn en heeft mijn onderscheidend vermogen ten opzichte van andere sales professionals bij klanten weten te vergroten."

~Patrick Konings, Senior Accountmanager at Lopital Nederland B.V. - Healthcare supplies 


"As a keynote speaker he has an impressive track record."

~Thijs Verhees, Uitgever en Hoofdredacteur SalesManagements 


"As a lecturer, trainer and speaker he inspires and challenges his audience with the latest developments and insights. Ben's his sales and client focus are really superb: Not knowing is an opportunity..Not acting is stupidity!"

~Bas Hulstein, Projectmanager Water Technology, RoyalHaskoning DHV, Nijmegen 


"His mixture of passion for the job, knowledge of the facts and 'down to earth' mindset is an inspiration to me."

~Jeffrey Siemes (ing), Sales Engineer at GeoComfort 


"His insight and creative solutions motivate you to take a critical look at your current skills."

~Remko Postma, Salesprofessional met passie voor fietsen en banden @Vittoria