Corporate Sales Certificeringsprogramma's

incompany

Maatwerk

De Sales Leadership Academy maakt SMEI’s certification programs voor salesprofessionals ook op maat voor organisaties. Na een analyse van de wensen ontwikkelen we een maatwerkpakket voor je. Terwijl de ‘corporate needs’ worden ingevuld, blijven de integriteit, onderliggende principes en noodzakelijke kennisdomeinen van SMEI’s professional certification programs het fundament voor elk maatwerktraject.

SMEI’s filosofie is dat elke ‘corporate solution’ gefocust moet zijn op de individuele situatie van de teamleden, waarbij wordt verzekerd dat zij gaan opereren op of boven de wereldwijde standaard voor sales- en marketingprofessionals en sales- en marketingmanagers.

Onderstaand een paar voorbeelden van hoe onze programma's aangepast kunnen worden.

TRAIN-THE-TRAINER

Professionals binnen uw organisatie kunnen via de Sales Leadership Academy worden gecertificeerd om zelf 'SMEI's certification programs' te verzorgen binnen uw organisatie. 'SMEI's Train-the-Trainer programs' zijn vierdaagse trainingen, verzorgd door de Mastboom Group. Iemand die al gecertificeerd is, kan ieder afzonderlijk certificeringsprogramma dat wij voor toekomstige trainers aanbieden doorlopen. Wij kennen een train-the-trainerprogramma voor:

  • CME® - Certified Marketing Executive voor Marketing Managers;
  • CSE® - Certified Sales Executive voor Sales Managers;
  • SCPS™ - SMEI Certified Professional Salesperson;
  • SCPM™ - SMEI Certified Professional Marketer.

ONLINE LEARNING

De zeer toegankelijke 'online learning programs' zijn zo ontworpen dat uw mensen de kennis die noodzakelijk is voor 'sales and marketing excellence' tot zich kunnen nemen door zelfstudie. Wij kunnen het SMEI's Learning Management System (LMS) zo inrichten het uw organisatie ook robuuste managementrapportages biedt inzake de vorderingen die uw mensen maken gedurende het certificeringstraject.

BLENDED LEARNING

Blended learning behelst een mix van 'online learning' met behulp van 'SMEI's Learning Management System (LMS)' en in-class training. De voordelen van 'blended learning' zijn onder meer dat er aandacht is voor aanvullende onderwerpen, praktijkoefeningen, opdrachten en rollenspellen. 'Blended learning' vraagt wel om een 'SMEI certified instructor' van de Sales Leadership Academy.

UNIVERSITY ACCREDITATION

SMEI biedt accreditatie van bestaande 'university programs' in sales en marketing aan. En levert desgevraagd een hoogwaardig curriculum en assessments als onderdeel van 'under and post graduate' educatieprogramma's. 

Bel ons op +31 (0)85 - 30 30 791 of mail ons via incompany@salesleadershipacademy.org. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.