SMEI

WAT DE SMEI JE BRENGT

Sales & marketing zijn twee competenties die niet ophouden bij de landsgrenzen. SMEI is ‘s werelds grootste sales- en marketingassociatie. Sales & Marketing Executives International (SMEI) verbindt over de hele wereld professionals op alle niveaus met haar persoonlijke en zeer professionele ‘community’. SMEI is geheel toegewijd aan het leveren van kennis uit alle windstreken, ‘thought leadership’ en het stimuleren en faciliteren van (persoonlijke) ontwikkeling en groei van haar leden.

SMEI Netherlands focust zich primair op het bieden van educatie op post-graduate-niveau, het uitwisselen van ‘best practices’ en ervaringen. Onder leiding van de Sales Leadership Academy worden er masterclasses, trainingen, opleidingen en permanente educatietrajecten geboden die gekoppeld zijn aan de wereldwijd erkende en gerespecteerde professionele certificering met registertitels van de SMEI.

Onlangs verscheen er in het vakblad SalesManagement een coverstory over de SMEI waarin haarfijn wordt uitgelegd waar de SMEI voor staat en voor gaat. Door op de afbeelding hiernaast te klikken kunt je dit artikel downloaden.

Leden van de SMEI komen regelmatig samen bij roundtables en kennissessies. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met het vakblad SalesManagement, HAN University of Applied Sciences en diverse bedrijven. Leden waarderen deze sessies omdat ze geïnspireerd worden, ‘best practices’ kunnen delen, meer kennis kunnen vergaren en hun netwerk kunnen verbreden en verstevigen.

Los van de fysieke mogelijkheden biedt de SMEI ook een sterk onlineplatform met gecertificeerde educatieprogramma’s, maandelijkse webinars en nog vele andere ‘(inter)nationale benefits’.

Met duizenden leden over de gehele wereld profiteren SMEI-leden van de kracht die een wereldwijd opererende associatie te bieden heeft.

SMEI coverstory SMEI.PNG