Masterclass Sales Navigatie

Sales Navigatie: hoe je succesvoller je proces, pijplijn en funnel managed

Deze – ook los te volgen – masterclass uit de Opleiding Accountmanagement (Senior) en de Opleiding Sales Management, is speciaal voor Sales Managers en (Senior) Accountmanagers die gemakkelijker, sneller en met minder risico méér orders willen scoren. Na deze masterclass - met 8 uur aan inzichten over het optimale sales proces - weet u:

 • Hoe u een eigen systematiek moet inrichten waarmee u uw opportunity’s veel kansrijker van eerste contact naar order weet te navigeren.
 • Wat er in een kan-niet-mislukken ‘sales process road map’ moet staan om veel succesvoller uw sales activiteiten uit te kunnen voeren.
 • Hoe u sales funnel management niet en vooral wel moet inrichten en toepassen en zo uw ‘lead to order time’ kunt verkorten, ‘closing ratio’s’ kunt vergroten en betere forecasts kunt afgeven.

"U kunt de sales funnel zien als een raceauto en een ‘sales process map’ als een ‘road map’. Als deze goed is ontworpen, heeft hij het potentieel om elke andere auto zoek te rijden en de wedstrijd te winnen!"

In deze masterclass van 8 uur staan: meer controle op uw dagelijkse salesactiviteiten en het succesvoller managen van uw sales pijplijn centraal. In deze masterclass komt u zowel de beginnende Accountmanager, Sales Manager als ook de doorgewinterde Sales Executive tegen. Zij kiezen voor deze masterclass omdat ze zich herkennen in de volgende uitdagingen:

 • Verkoopresultaten en marges staan onder druk.
 • We realiseren te weinig resultaat op de manier waarop we nu werken.
 • Er is geen plan en geen discipline. Iedereen werkt op z’n eigen manier en lijkt maar wat te doen.
 • De sales pipeline is verstopt. Klanten stellen steeds vaker de beslissing uit of nemen uiteindelijk helemaal geen beslissing.
 • We hebben onvoldoende goede leads in de pijplijn.
 • Het is erg moeilijk om goede ‘forecasts’ af te geven.
 • Goed en adequaat coachen en gecoacht worden is moeilijk en gebeurt te weinig.
 • Het duurt (te) lang om nieuwe sales collega’s in te werken.
 • We moeten steeds meer doen met minder mensen en middelen.
 • Kortom… hoe kunnen we gestructureerd, effectiever en efficiënter werken, met veel betere resultaten tot gevolg!

""Tijdens de masterclass leren wij u hoe u zelf uw ‘sales road map’ ontwerpt!”"

Om nog meer gevoel te krijgen waar deze masterclass over gaat kun je het beste de ons artikel "STOP a.u.b. met de standaard Sales Funnel" tot je te nemen.


NB. Deze masterclass '
Salesnavigatie; Sales Process Mapping, Sales Pipeline & Funnel management’  is ook onderdeel van de opleiding Accountmanagement (Senior) en opleiding Sales Management. Sales opleidingen die als enige in Nederland op (inter)nationaal post-hbo niveau zijn geaccrediteerd.

Data & locaties:

Wat kost deze Masterclass?

Deze Masterclass Sales Navigatie kost € 495,- excl. btw.N.B. Mocht u binnen een jaar besluiten om een volledige Sales Opleiding Klassikaal Flexibel bij ons te volgen, dan ontvangt u de prijs van deze Masterclass retour.


Voor wie?

Deze Masterclass Sales Navigatie is speciaal bedoeld voor Sales Managers en (Senior) Accountmanagers die hun resultaten willen verbeteren door meer controle op hun dagelijkse activiteiten, sales proces, sales pijplijn & sales funnel.