Masterclass Time Management voor Sales- & Accountmanagers

Time Management, speciaal voor Sales Professionals

Deze masterclass Time Management is speciaal voor accountmanagers en sales managers die meer controle over hun tijd willen krijgen. Na deze masterclass weet u hoe u productiever kunt worden, gaat uw werk u gemakkelijker af en wordt het vak en leven (nog) leuker.

In deze masterclass van 8 uur, gericht op persoonlijke groei en uw eigen productiviteit komt u zowel de beginnende sales professional als de doorgewinterde sales executive tegen. Zij kiezen voor deze masterclass omdat ze zich herkennen in de volgende dagelijkse uitdagingen:

  • Leef je of wordt je geleefd? Bent u écht de baas over uw eigen agenda en tijd? 
  • U bent druk met zaken die eigenlijk bij iemand anders zouden moeten liggen.
  • U komt overdag niet meer toe aan zaken waar u echt aandacht aan zou willen en moeten besteden.
  • U bent maar een deel van uw tijd bezig met waar u voor aan bent genomen. namelijk Sales.
  • Werken is leuk, maar het is lastig om een gezonde werk/privé-balans te vinden.
  • Kortom… productiever willen zijn met minder stress.

"U zult na deze masterclass in staat zijn om
met minder inspanningen veel meer te presteren.
Wordt succesvoller in het salesvak, maar ook in de rest van uw leven!"

Deze masterclass is uniek in z’n soort omdat het momenteel de enige Time Management masterclass is die inspeelt op eigenzinnige wereld van een salesprofessional of sales executive. 

Sales heeft zo z’n eigen dynamiek. Een week kan heel onvoorspelbaar zijn en een salesprofessional moet altijd klaar staan om direct te kunnen reageren. Er kan in de markt opeens iets gebeuren dat alles in een ander daglicht stelt. Er zijn deadlines en targets. Boven, onder en naast u hebt u mensen die aan uw trekken en vinden dat hun issues prioriteit verdienen. U hebt mensen om u heen die JA zeggen maar NEE doen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan….

"Goed beschouwd was dit waarschijnlijk de beste tijdsinvestering
die ik in tijden heb gedaan."

Deze masterclass reikt u de inzichten aan van time management iconen als bijvoorbeeld Steven Covey met best sellers als ‘7 eigenschappen van effectief leiderschap’ & ‘Prioriteiten’, David Allen met zijn best seller ‘Getting Things Done’ en anderen. Inzichten die vele duizenden professionals hebben geholpen meer in control te zijn. De Sales Leadership Academy heeft de inzichten naar de wereld van sales vertaald en ze zullen u helpen…

  • meer grip op uw week te krijgen en zo uw persoonlijke productiviteit verhogen.
  • beter prioriteiten te stellen en hierdoor het risico te verminderen dat de echt belangrijke zaken onvoldoende aan bod komen.
  • gemakkelijker uw energie daar in te zetten waar het verschil gemaakt kan worden en zo uw vak nog leuker te maken.

NB. Deze masterclass 'Time Management voor accountmanagers, sales managers en andere sales professionals' is ook onderdeel van de opleiding Accountmanagement (Senior) en opleiding Sales Management. Sales opleidingen die als enige in Nederland op (inter)nationaal post-hbo niveau zijn geaccrediteerd.

Data & locaties:

Wat kost deze Masterclass?

Deze Masterclass Time Management kost
€ 495,- excl. btw.


N.B. Mocht u binnen een jaar besluiten om een volledige Sales Opleiding Klassikaal Flexibel bij ons te volgen, dan ontvangt u de prijs van deze Masterclass retour.


Voor wie?

Deze Masterclass Time Management is speciaal bedoeld voor Sales managers, (Senior) Accountmanagers en ieder ander die productiever wil zijn in een commerciële omgeving.


Banner-masterclass-timemanagement-kl