einstein_thinking

Denk eens na over de volgende drie plus 1 vragen:

  1. Wat is misschien wel de belangrijkste vaardigheid om succesvol te zijn?...
  2. Wat zou deze vaardigheid jou kunnen brengen? en, nog belangrijker…
  3. Hoe maak jij je die vaardigheid eigen?

En... over de vraag of je geïnteresseerd bent in een overtuigende vrienden deal?...

We hebben het hier natuurlijk over de vaardigheid om anderen te kunnen overtuigen.  

Het is misschien wel dé belangrijkste vaardigheid die je moet bezitten om in je leven succesvol te kunnen zijn. 

Twee zeer aantrekkelijke mogelijkheden voor onze LinkedIn-, Facebook- en Twitter-vrienden
Zij hebben hebben de mogelijkheid om in de maand juni zeer voordelig een hoogwaardige masterclass en een impactvolle workshop van elk 8 uur pure persoonlijke groei bij te wonen. Met beide mogelijkheden kan jij je overtuigvaardigheden verbeteren. De masterclass brengt je alle tips en tricks op dit gebied en in de impactvolle workshop leer jij hoe je een groep zo kunt boeien en binden dat ze je boodschap nooit meer zullen vergeten. Zowel de masterclass als de workshop worden – door de velen mensen die jou voorgingen - zeer hoog gewaardeerd. NB. Ze zijn los of in elkaars verlengde te volgen.
 
Wat brengt het jou? Je leert hoe je anderen met impact en succesvol kunt overtuigen en dit zal je geen windeieren leggen. Of dit nu op de zaak, met je klanten of gewoon thuis is. Stel je eens voor wat dit betekent...
 
Masterclass Beïnvloeden & Overtuigen - op dinsdag 23 juni (en een ‘last minute’ op zaterdag 30 mei) Normaal € 495,-, in de maand juni  al vanaf € 295,- toegankelijk met aanbiedingscode: SLA150523
Voor iedereen die meer collega's, medewerkers, je baas en klanten één-op-één wil kunnen overtuigen. Je verhaal zo opbouwen dat er geen speld meer tussen te krijgen is, slim gebruik maken van de psychologie en authentiek blijven zijn de sleutelwoorden. Na deze masterclass zal je merken dat je zelfs thuis vaker gelijk krijgt. (We hebben ook nog een ‘last-minute’ voor je op zaterdag 30 mei. Klik hier om kennis te nemen van de bizarre korting voor deze dag.)
 
Workshop Spreken met Impact - op vrijdag 19 juni. Normaal € 497,-, in de maand juni  al vanaf € 297,- toegankelijk met aanbiedingscode: SLA150522
Sta je vaak voor een groep, als manager, trainer, coach of verkoper? Moet je als professional in vergaderingen je punt duidelijk maken? Wil je groeien in je overtuigingskracht en meer Impact krijgen? De technieken van een verbaal meester komen stuk voor stuk aan bod. Je oefent en ontdekt hoe jij jouw boodschap krachtiger overbrengt. Gemakkelijker, energieker en effectiever. 
 
Ik hoop dat ik jou of mensen in je omgeving hiermee weer een plezier heb gedaan. En onthoudt… “Als je graag wilt dat de dag van morgen er anders uit gaat zien, dan zal je vandaag iets anders moeten doen dan gisteren!” 

Zijn we nog geen vrienden? :-) Met onderstaand links kun je dit te veranderen... 


Met een overtuigende groet,

~Ben Mastboom

PS Er is vorige week ook een sales quiz gestart. Leuk om te doen en je weet weer waar je staat. Ook aardig om te delen met collega's.