Opleiding Sales Manager

Je kunt bij ons kiezen uit online en in-class post-hbo+ Sales Management Opleidingen die leiden naar de wereldwijd gerespecteerde registertitel Certified Sales Executive, CSE®. Leadership

Waarom zou jij als sales manager je verder ontwikkelen? ...

Stel jezelf eens de vraag: "Hoe goed ben ik? Zien mijn mensen mij nu of in de nabije toekomst als hun leider? Vinden ze mij een goede coach en inspirator?" Vraag je ook eens af hoeveel (Sales) Managers ken jij uit het verleden die je écht geïnspireerd hebben. Die je het beste uit jezelf lieten halen? Waar je morgen weer voor zou willen werken? Stel, jouw mensen krijgen deze vragen nu of in de toekomst voorgelegd. Komt jouw naam dan naar boven? 

Veel mensen worden manager omdat ze hun werk goed doen en als waardering mag je dan anderen gaan leiden. Je kent de uitspraak waarschijnlijk wel..."Als je niet uitkijkt ben je een goede accountmanager kwijt en krijg je er een slechte sales manager voor terug." Veel managers hebben nooit enige vorm van opleiding genoten in hoe ze hun sales team het beste kunnen managen, leiden en coachen. Veel doen maar wat en worden door schade en schande langzaam hopelijk wijs. Vraag je eens af...,"Wat voor impact heeft een slechte of goede sales manager op de prestaties van een sales team?'

Kortom... als (aankomend) sales manager, welke opleiding en trainingen heb jij voor het vak Sales Manager genoten? En hoe lang is dit geleden? Is er getoetst of je de aangereikte kennis echt wel beheerste? En wat is daar nu nog van over?

Kan jij je meten met de beste Sales Managers? Misschien is het tijd om jezelf weer eens op scherp te zetten!

"Wij bieden als enige post-hbo opleidingprogramma's voor sales managers die internationaal geaccrediteerd zijn. Een opleiding die bij succesvol afronden, leidt tot de sales registertitel CSE®"
in samenwerking met hogeschool van arnhem en nijmegen


Hulp nodig bij je keuze? Bel ons: 085 - 30 30 791 of laat een terugbelverzoek achter.


MOGELIJKHEDEN IN HET KORT

Zelfstudie opleiding Sales Management CSE® (online)

Als Sales Manager kun je bij ons een online zelfstudie Sales Management op hbo-niveau volgen die leidt tot de zeer gerespecteerde wereldwijd erkende sales registertitel CSE® 

Je laat met het behalen van een CSE® registertitel de wereld zien dat jij de kennis hebt om binnen elke omgeving, nationaal of internationaal, MKB of Enterprise, als Sales Manager te accelereren. Je hebt namelijk middels het afleggen een internationaal examen aangetoond dat jij je een uitgebreid kennis pallet aan sales methoden en inzichten hebt eigen gemaakt. Dit kennis pallet voldoet aan de internationale standaards van de SMEI en is tevens onderdeel van opleidingsprogramma's van diverse universiteiten die actief zijn binnen het wereld-top-segment. 

Je studeert in je eigen tempo en doet examen in de maand die het je het best uitkomt. Ideaal voor Sales Managers die niet het gezamenlijke traject kunnen of willen volgen.

Opleidingslocatie: waar je maar wilt.

SMEI Certificate

most popular


Post-hbo opleiding Sales Management CSE® SAMEN

Als Sales Manager wil jij meer dan alleen een zelfstudie. Jij wil jezelf samen met anderen ook verrijken met direct in de praktijk toe te passen inzichten.

Naast dat jij toegang hebt tot dezelfde online portal als de deelnemers aan het zelfstudieprogramma neem jij ook deel aan een tien masterclasses waarbij je samen met account- en/of salesmanagers op locatie bij elkaar komt.  De masterclasses zijn verdeeld over tien dagen en zijn verspreid over een periode van 4 tot 6 maanden, maar je mag er ook langer over doen. Tijdens deze interactieve masterclasses leer jij aan de hand van intrigerende praktijkvoorbeelden, roundtable discussies en inspirerende klassikale oefeningen hoe je de theorie ook echt kunt toepassen in jouw praktijk. Daarnaast ontvang je naast de masterclasses ook nog tot maximaal 10 uur aan persoonlijke coaching om de aangereikte inzichten echt om te kunnen zetten in betere resultaten van je sales team.

Je bemachtigt met deze opleidingsvariant niet alleen de gewilde internationale registertitel CSE® maar ook een post-hbo diploma.

Wil jij niet alleen gedegen theoretische kennis vergaren, maar vooral aantonen dat je iemand van de praktijk bent? Kies dan voor deze opleiding!

Opleidingslocatie: regio Randstad/Utrecht.

Post-hbo opleiding Sales Management CSE® TOEPASSEN

Als Sales Manager ga jij voor nog MEER dan een post-hbo diploma en een internationale sales registertitel. Jij gaat voor de absolute top en het hoogst haalbare!

Jij weet dat er een verschil is tussen 'kennen' en 'kunnen'. Je schrikt er dan ook niet voor terug om je niet alleen op het 'kennen' te laten toetsen maar ook op het 'kunnen'. Speciaal voor jou hebben we daarom in samenwerking met de HAN University of Applied Sciences te Arnhem een exclusieve 5 tot 8 maanden durende post-hbo opleiding ontwikkeld inclusief hoogwaardige 'beroepsproducten'.

'Beroepsproducten..., wat betekent dit?' In dit geval betekent dit dat je - naast het doorlopen van tenminste dezelfde onderdelen als bij onze hierboven beschreven populaire CSE® Klassikaal Flexibel variant - jij ook aan de slag gaat met het vormgeven van je eigen sales- en coachingsmethodiek. Een methodiek bestaande uit deelonderdelen - genaamd beroepsproducten - die door jou gebaseerd zijn op wereldwijd erkende 'best practices'. Je gaat deze aanpassen aan jouw specifieke situatie, in de praktijk testen en door ons laten toetsen.


HAN

Jouw opleidingsresultaat zal dus naast een titel en diploma ook bestaan uit de volgende beroepsproducten:

  • Uitgebreid sales proces met onderliggende checklists
  • Sales Plan, Account PLan, Sales & Buying Funnel Systematiek
  • Een overtuigende waardepropositie en pitch
  • Onderhandelingsleidraad
  • Sales Cheatsheets
  • Werving en selectie handboek
  • Coachingsaanpak en nog veel meer...

Met deze opleiding en delivarables kan jij je tot een select gezelschap van sales managers rekenen die bij de top behoren van het speelveld.

Opleidingslocaties: regio Randstad/Utrecht & regio Arnhem.