Post-hbo opleidingen Accountmanager

Je kunt bij ons kiezen uit online en in-class post-hbo+ Account Management Opleidingen die leiden naar de wereldwijd gerespecteerde registertitel SMEI Certified Professional Salesperson, SCPS™. 


Professionalwomen


Waarom zou jij als accountmanager je verder ontwikkelen? ...

Stel jezelf eens de vraag: "Hoe professioneel ben ik?" Misschien heb je als accountmanager jarenlang ervaring en liegen je salesresultaten er niet om. Je antwoord is daarom volmondig "JA".

Maar stel je nu eens voor dat er zich een kans voor doet om een volgende stap te zetten in je loopbaan en je concurreert met iemand anders die ook jarenlang ervaring en goede salesresultaten kan overleggen. Jullie krijgen beide de volgende vragen voorgelegd: 

"Welke opleiding en trainingen in het salesdomein heb je onlangs nog genoten? En hoe lang is dit geleden? Is er getoetst of je de aangereikte kennis echt wel beheerste? En wat is daar nu nog van over?" 

De ander kan deze vragen positief beantwoorden en onderbouwen met diploma's en is zelfs in het bezit van een wereldwijd erkende en zeer gerespecteerde sales registertitel. Stel jezelf nu de vraag: "Wat zou ik kunnen overleggen?...

Wie denk je dat de voorkeur zal krijgen, jij of de ander?... Misschien is het tijd om jezelf weer eens op scherp te zetten!


"Wij bieden als enige post-hbo opleidingprogramma's voor accountmanagers die internationaal geaccrediteerd zijn. Een opleiding die bij succesvol afronden, leidt tot de sales registertitel SCPS™."
in samenwerking met hogeschool van arnhem en nijmegen

Hulp nodig bij je keuze? Bel ons: 085 - 30 30 791 of laat een terugbelverzoek achter.DE MOGELIJKHEDEN IN HET KORT

Zelfstudie opleiding Accountmanagement SCPS™ (online)

Als Senior Accountmanager kun je bij ons een online zelfstudie Accountmanagement op hbo-niveau volgen die leidt tot de zeer gerespecteerde wereldwijd erkende sales registertitel SCPS™. 

Je laat met het behalen van een SCPS™ registertitel de wereld zien dat jij de kennis hebt om binnen elke omgeving, nationaal of internationaal, MKB of Enterprise, op senior accountmanagement niveau te accelereren. Je hebt namelijk middels het afleggen een internationaal examen aangetoond dat jij je een uitgebreid kennis pallet aan sales methoden en inzichten hebt eigen gemaakt. Dit kennis pallet voldoet aan de internationale standaards van de SMEI en is tevens onderdeel van opleidingsprogramma's van diverse universiteiten die actief zijn binnen het wereld-top-segment. 

Je studeert in je eigen tempo en doet examen in de maand die het je het best uitkomt. Ideaal voor Sales Professionals die niet het gezamenlijke traject kunnen of willen volgen.

Opleidingslocatie: waar je maar wilt.


SMEI Certificate
most popular

Post-hbo opleiding Accountmanagement (senior) SCPS™ SAMEN

Als Accountmanager wil jij meer dan alleen een zelfstudie. Jij wil jezelf samen met anderen ook verrijken met direct in de praktijk toe te passen inzichten.

Naast dat jij toegang hebt tot dezelfde online portal als de deelnemers aan het zelfstudieprogramma neem jij ook deel aan een zevental masterclasses waarbij je samen met account- en salesmanagers op locatie bij elkaar komt.  De masterclasses zijn verdeeld over zeven dagen en zijn verspreid over een periode van 3 tot 6 maanden, maar je mag er ook langer over doen. Tijdens deze interactieve masterclasses leer jij aan de hand van intrigerende praktijkvoorbeelden, roundtable discussies en inspirerende klassikale oefeningen hoe je de theorie ook echt kunt toepassen in jouw praktijk. Daarnaast ontvang je naast de masterclasses ook nog tot maximaal 7 uur aan persoonlijke coaching om de aangereikte inzichten echt om te kunnen zetten in salesresultaten.

Je bemachtigt met deze opleidingsvariant niet alleen de gewilde internationale registertitel SCPS™ maar ook een post-hbo diploma.

Wil jij niet alleen gedegen theoretische kennis vergaren, maar vooral aantonen dat je iemand van de praktijk bent? Kies dan voor deze opleiding!

Opleidingslocatie: regio Randstad/Utrecht.

Post-hbo opleiding Accountmanagement (senior) SCPS™ TOEPASSEN

Als accountmanager ga jij voor nog MEER dan een post-hbo diploma en een internationale sales registertitel. Jij gaat voor de absolute top en het hoogst haalbare!

Jij weet dat er een verschil is tussen 'kennen' en 'kunnen'. Je schrikt er dan ook niet voor terug om je niet alleen op het 'kennen' te laten toetsen maar ook op het 'kunnen'. Speciaal voor jou hebben we daarom in samenwerking met de HAN University of Applied Sciences te Arnhem een exclusieve 5 tot 8 maanden durende post-hbo opleiding ontwikkeld inclusief hoogwaardige 'beroepsproducten'.

'Beroepsproducten..., wat betekent dit?' In dit geval betekent dit dat je - naast het doorlopen van tenminste dezelfde onderdelen als bij onze hierboven beschreven populaire SCPS Klassikaal Flexibel variant - jij ook aan de slag gaat met het vormgeven van je eigen sales methodiek. Een methodiek bestaande uit deelonderdelen - genaamd beroepsproducten - die door jou gebaseerd zijn op wereldwijd erkende 'best practices'. Je gaat deze aanpassen aan jouw specifieke situatie, in de praktijk testen en door ons laten toetsen.


HAN

Jouw opleidingsresultaat zal dus naast een titel en diploma ook bestaan uit de volgende beroepsproducten:

  • Uitgebreid sales proces met onderliggende checklists
  • Sales Plan, Account PLan, Sales & Buying Funnel Systematiek
  • Een overtuigende waardepropositie en pitch
  • Onderhandelingsleidraad
  • Sales Cheatsheets en nog veel meer...

Met deze opleiding en delivarables kan jij je tot een select gezelschap rekenen die echt bij de top behoren.

Opleidingslocaties: regio Randstad/Utrecht & regio Arnhem.